English version

Новини от Бяла черква

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[10.02.2010]

ПОСЕТЕТЕ НОВИЯ ИНТЕРНЕТ САЙТ НА МУЗЕИТЕ В БЯЛА ЧЕРКВА

www.museumbcherkva.com

Исторически музей - Бяла черква вече има собствен интернет сайт, който ще популяризира културно - историческото наследство на града. В него можете да добиете представа за петте музейни експозиции , историята на тяхното създаване и богатството от експонати. Страницата предлага и виртуална разходка до историческите местности , паметници и паметни места, представени с богат снимков материал. Тук можете да намерите информация за историята на Бяла черква, за историята и развитието на музейното дело в града, за видни личности , както и новини от богатия културен календар - чествания на бележити годишнини, традиционни празници, културни прояви в музеите и пъстра фотогалерия.

Водени от желанието да съхраним и популяризираме богатото ни наследство, ние ще се стремим да превърнем музейните експозиции в културни центрове, където поколенията ще си дават среща и ще са участници в културния живот на града ни.

Искрено се надяваме новият сайт да провокира любопитството и интереса ви , така че в скоро време да посетите Бяла черква, нейните музеи и паметни места и забележителности и да изкажете своето мнение, препоръки и впечатления.

Очакваме ви!

Анастасия Георгиева

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

 5220 Бяла черква, област Велико Търново, НЧ “Бачо Киро-1869”, тел. 06134/ 2509, 2549